Nieuwe generatie beelden voor

Media

Verrijk uw content met luchtopnames

Een drone inzetten was nog nooit zo makkelijk. In een handomdraai boekt u een van onze professionele drone piloten, bijvoorbeeld voor op de filmset, op een bruiloft of een promotiefilmpje. Achteraf krijgt u de beelden via ons cloud-platform. Gemonteerd of los. Rauw of geoptimaliseerd.

High Definition Foto’s

Vereeuwig gebeurtenissen vanuit de lucht. Gebruik drone fotografie om een gevoel over te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Via SkySnap kunt u een drone inzetten om deze mogelijkheden te realiseren. Na de opnames leveren wij hoge resolutie foto’s en video’s via ons cloud-platform.

RAW 4k Video Materiaal

Voor hogere eisen aan beeldmateriaal bieden wij Drone Pro. Een ultra hoge resolutie camera, met de eigenschappen om professionele beelden te realiseren. Met een Micro 4/3 systeem voor extra diepte in het beeld, waardoor er een cinematische beleving ontstaat. Eventueel leveren wij een extra camera man, waardoor ingewikkelde shots kunnen worden gerealiseerd.

Complete montage

Om een kloppend verhaal te maken van alle video beelden, kunt u er voor kiezen om SkySnap de montage te laten doen. Wij verzorgen dan een compilatie van de mooiste beelden. Begeleidend met muziek, om het gevoel nog beter over te brengen. Uiteraard geschikt om online te delen.

Montage met branding

Een video voor commerciële doeleinden dient een trigger te zijn om klanten aan te sporen tot handelen. Daardoor kunt u er voor kiezen om uw logo, contactgegevens en een boodschap te verwerken in de montage. Hierdoor speelt u handig in om de groeiende markt van online video content.

Boek een vlucht in een paar simpele stappen

U kiest een pakket, een (uiterlijke) datum en een locatie. Wij doen de rest!