Pakket: Promotie en Reclame, 3 uur professioneel + montage van de beelden
T

ech en voetbal, bij ons op kantoor zonder twijfel de twee meest besproken onderwerpen naast onze dagelijkse bezigheden. Met behulp van marketingkantoor 2Basics kregen wij de kans om deze twee elementen met elkaar te combineren. Nota bene in een van de grootste voetbalstadions van Nederland; de Galgenwaard, thuishaven van FC Utrecht. Het doel van het bezoek aan de Galgenwaard was het creëren van een promotiefilm voor tech-webshop 4Launch. De webshop is kort geleden hoofdsponsor geworden van FC Utrecht. Om dit sponsorship kracht bij te zetten hadden zij het idee om Black Friday te promoten in combinatie met beelden van de Galgenwaard. Maar bij beelden alleen is het niet gebleven, zoals te zien in het filmpje. De drone is het stadion binnen gevlogen met een wedstrijdbal onder zijn hoede. Om deze vervolgens op de middenstip af te leveren.

De bal was slechts een paar centimeter verwijderd van de middenstap! Grote klasse jongens!

— Henk, materiaalman FC Utrecht