Pakket: Tv en Film, 4 uur professioneel
G

evestigd in Haarlem, zijn wij altijd op zoek naar hotspots in de buurt. Prachtige natuur en architectuur hebben wij hier in overvloed maar het is lang niet overal toegestaan om te vliegen. Waren wij even blij dat we werden benaderd door vastgoedbedrijf Cobraspen om onderdeel te mogen zijn van hun documentaire over Landgoed Elswout, daardoor konden wij weer een onderdeel van onze bucketlist afvinken. Landgoed Elswout is een van de mooiste en grootste landgoederen van de Randstad. Gebouwd rond 1633 en door de jaren heen bewoond door tal van invloedrijke binnen- en buitenlandse families. Onze focus lag vooral op ‘het Grote Huis’, het hoofdgebouw van het landgoed, welke nu in bezit is van Cobraspen. De verzamelde beelden worden uiteindelijk onderdeel van een documentaire, welke naar verwachting in de zomer van 2017 gepubliceerd wordt. Onderstaand een sneakpreview van de adembenemende beelden.

Kippenvel! Wat een shot was dit!

— Brian, cameraman