Pakket: Promotie en Reclame, 2 uur professioneel
B

ijzondere aanvragen krijgen wij bijna dagelijks. Zo ook van onze vrienden van de Media Brouwerij. In opdracht van familiebedrijf POT Verhuizingen uit Amersfoort kregen zij de opdracht om een mooie bedrijfsfilm te maken. De laatste film dateerde alweer van een aantal jaren geleden, dus het was tijd voor vernieuwing. Dat het onderkomen van het familiebedrijf zich uitstekend leent voor een aantal drone-shots, is wel te zien aan de buitenkant van het pand. Gelegen op een strategisch punt dichtbij de A1, telt het pand meerdere verdiepingen aan de voorkant en een mega-opslag aan de achterkant. De opslag, waar vrachtwagens af- en aanrijden om spullen te transporteren, was onze filmset. Het hoge plafond (zo’n 20 meter) en de breed opgezette gangen (tot wel 5 meter), vormden het decor waar de drone zich door heen manoeuvreerden. Uiteindelijk hebben wij zo’n 15 minuten videomateriaal verzameld voor de Media Brouwerij. Dit materiaal wordt uiteindelijk gebruikt voor de bedrijfsfilm van POT Verhuizingen.

Ruurd is onze menselijke drone. Geef hem een camera en een hoogwerker en je hebt de luchtbeelden.

— Corné, regisseur

testimonial