Pakket: Tv en Film, 3 uur professioneel
O

nderdeel van een groter geheel, dat is Katwijk aan Zee. Onderdeel van onze prachtige kuststrook. Maar Katwijk aan Zee speelt ook een hele andere, belangrijke rol in ons leven. Hier ligt namelijk hét internet-knooppunt van Europa. Onzichtbaar, diep onder de grond, maar onmisbaar in ons hedendaags leven. Kort door de bocht komen de meeste YouTube filmpjes, Facebook feeds en Instagram posts door deze kabels ons land binnen. Dat is documentaire waardig dacht Mark Jan van Tellingen. Zodoende werden wij door hem uitgenodigd om de nodige luchtbeelden van deze plek te schieten. In 3 uur tijd verzamelde wij ruim 25 minuten beeldmateriaal. Deze beelden worden uiteindelijk verwerkt in een documentaire welke wordt vertoont op de Dutch Design Week in Eindhoven. Zodra de documentaire online wordt gezet, zullen wij het hier delen. Tot die tijd een sneakpreview van de opnames.

In de zomer lopen hier vooral hordes mensen. Ook dat is documentaire waardig materiaal..

— Mark Jan van Tellingen, documentairemaker