Pakket: Vastgoedmarketing, beelden van binnen & buiten
E

en met riet bedekte villa omringd met bijna 1.2 hectare grond waar een rozentuin, eigen bos en een prachtige tuin met heerlijk terras te vinden is. We kregen de vraag binnen van Drieklomp Makelaars of wij dit prachtige landgoed in Doorn van binnen en buiten wilden filmen. Maar natuurlijk! Een uitdaging voor ons, die we graag aan gaan, om dit unieke landgoed zo puur mogelijk op de kaart te zetten zodat de video het plaatje compleet kan maken voor potentiële kopers. Er was enige haast met het project; er werd aan ons gevraagd of de marketingvideo aanstaande vrijdag afgeleverd kon worden. Drieklomp Makelaars heeft in onze online agenda kunnen kijken of wij daar de tijd voor hadden, wat zo bleek te zijn. Voorwaarden zijn wel dat het het project dan ook ‘productie proof’ moet zijn.

De tuin is zo diep dat je er makkelijk een voetbal veld kwijt kan. Dan is er zelfs nog ruimte voor een tribune rondom..

— Brian, drone-camera operator

De eigenaren hadden hier zelf ook over nagedacht dus het landgoed lag er keurig netjes opgeruimd bij. De tuin was mooi onderhouden en binnen was ook alles voorbereidt voor vreemde ogen. De eigenaren verkopen het landgoed met pijn in hun hart omdat het gewoonweg te groot voor hen is geworden. Voorheen had landgoed te Doorn zes bewoners maar doordat de kinderen het huis uit zijn, is het voor de ouders tijd voor de volgende stap. Ben je benieuwd geworden? Bekijk de video en wie weet word jij wel de nieuwe eigenaar van Landgoed te Doorn.