Pakket: Promotie en Reclame, 4 uur professioneel + montage van de beelden
E

en prachtig gelegen golfbaan, een strak blauwe hemel, vers gemaaid gras en high-tech machines die deze biljartlakens bijhouden. Dé perfecte combinatie voor een dronepiloot en zijn cameraman. Wij kregen de namens Maredo, ontwikkelaar van deze bijzondere machines, de kans om een ochtend lang zoveel mogelijk content te schieten van maaiende machines en hun omgeving. Van clubhuis tot driving-range en van hole 1 tot en met 18, hebben wij alle vormen en maten van deze machines mogen ontmoeten. Uiteindelijk verzamelde wij in deze vier uur zo’n 40 minuten videomateriaal en ongeveer 20 luchtfoto’s. Het videomateriaal is verwerkt tot een korte impressie van het merk Maredo. Deze film staat onderaan de pagina. In een later stadium wordt de overige content verwerkt tot machine-specifieke filmpjes. Op deze manier heeft Maredo een aantal unieke promotie beelden van hetgeen dat zij de markt te bieden hebben.

Feitelijk is deze drone een kabelbaan en helikopter in één! En ook nog een stuk goedkoper..

— Maurice, Maredo BV