Pakket: Vastgoedmarketing, beelden van buiten
O

p sommige percelen wordt ons de beperking van een grond foto duidelijk. Zo ook bij deze prachtige woning in Lunteren. Een groot perceel welke niet in een foto te vangen is. Dan zijn beelden vanuit de lucht een mooie oplossing. Kenmerkend voor deze woning is de lange oprit richting het entree, ideaal voor de opening van de film. Daarnaast is het perceel een perfect vierkant, omringd door bomen, waardoor je vanuit de lucht een goed beeld krijgt van het grond oppervlak. Wij combineren de luchtbeelden met beelden vanaf de grond om een extra gevoel over te brengen. De tuin is hierin een belangrijk aspect. Indien het gewenst is maken wij ook beelden binnen in de woning, een voorbeeld hiervan is te zien bij deze woning in Doorn.

De heggen in deze tuin zijn zo geplaatst dat het veel weg heeft van een labyrint. Je zou hier makkelijk kunnen verdwalen..

— Ralph, dronepiloot